خوردن عسل در بارداری یکی از دغدغه های خانم های باردار و یکی از بایدها و نبایدهای تغذیهای این دوران است که در مورد مصرف آن در این دوران ، نظرات ضد و نقیض بسیاری وجود دارد.
در این مقاله با ما همراه باشید تا تمامی جوانب مصرف عسل در بارداری، بایدها و نبایدهای آن را برای شما بیان کنیم.
خوردن عسل در بارداری برای مادر بی خطر بوده و مورد خاصی را ایجاد نمیکند اما این موضوع دلیل نمیشود درخصوص مصرف آن در مدت زمان بارداری خودسرانه عمل کرده و افراط کنید.
چرا که میبایست حتما پیش از استفاده با پزشک معتمد خود مشورت نمایید.
در حالی که دادن عسل به نوزاد زیر یک سال بی خطر نیست و خطرناک است در حدی که میتواند باعث مرگ نوزاد شود، اما خوردن عسل در بارداری به فرزند داخل رحمتان آسیبی نمیرساند.
این به این دلیل است که معده بالغ شما میتواند باکتریهای موجود در عسل که گاهی اوقات نوزادان را به بیماری نادری به نام بوتولیسم مبتلا میکند، راکنترل کند.
حتی اگر باکتریها بتوانند از معده شما عبور کنند، تحقیقات نشان میدهد که بعید است که از طریق جفت به جنین شما در رحم منتقل شود.
در موارد نادری که زنان باردار به بوتولیسم مبتلا شدهاند، این بیماری در نوزادان آنها تشخیص داده نمیشود.
همچنین گفته میشود، اگر مشکلات یا ناهنجاریهای گوارشی مانند بیماری کرون، بیماری التهابی روده یا جراحی قبلی معده دارید، بهتر است به خاطر سلامتی خود از مصرف عسل اجتناب کنید.
زیرا بزرگسالان و کودکان مبتلا به این بیماری ها ممکن است بیشتر مستعد عفونت ناشی از باکتری های موجود در عسل باشند که باعث بوتولیسم می شود.
از نظر تغذیه ای، عسل میتواند به عنوان یک جایگزین خوشمزه و سالم تر برای شکر باشد.
به احتمال زیاد، خیر.
ممکن است عسل غیرپاستوریزه یا خام را در مزرعه زنبور عسل، غرفه کنار جاده یا بازارهای سنتی پیدا کنید.
هیچ مطالعه ای در مورد بی خطر بودن عسل خام در دوران بارداری وجود ندارد، اما هیچ دلیلی هم وجود ندارد که باور کنیم این عسل ناامن است.
عسل فرآوری نشده خطر ابتلا به لیستریوز را که با پنیر غیرپاستوریزه و گوشت های اغذیه فروشی پیدا می کنید، ندارد.
در واقع، چون نسبت به عسل پاستوریزه کمتر فرآوری شده است، عسل خام احتمالا حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است.
بیشتر عسلهایی که در فروشگاهها فروخته میشوند پاستوریزه و فرآوری میشوند – نه به دلایل ایمنی، بلکه برای اهداف نگهداری و بهبود ظاهر.
عسل می تواند دارای باکتری هایی باشد که میتواند در روده نوزاد جوانه بزند و باعث بوتولیسم نوزاد شود، یک بیماری نادر میتواند موجب بیماری نوزاد شما شود.
زیرا روده نوزادان به اندازه کافی بالغ نیست که باکتری ها را از بین ببرد، بنابراین باید عسل را تا 1 سالگی سن فرزند خود، از او دور نگه دارید.
اگر دوست دارید بیشتر درباره این موضوع بدانید میتوانید خطرات خوردن عسل برای کودکان | 10 اشتباه مرگ آور را مطالعه کنید.